Mini pizza van brooddeeg

Koken met een plus aflevering 8

Ingrediënten:

225 gram Koopmans witbrood
150 ml warm water
10 gram margarine
1 ui ¼ rode paprika
¼ groene paprika
½ bakje champignons
100 gram salami
½ pot Italiaanse tomatensaus
100 gram geraspte kaas
Italiaanse kruiden of oregano

Werkwijze:

Bloem om het deeg op uit te rollen Zout
Doe de broodmix in een kom.
Schenk 3 dl warm water bij de broodmix.
Doe twee lepels margarine en het snufje zout bij de broodmix en het water.
Kneed alles goed door elkaar.
Doe een stuk folie over de kom en laat het deeg 20 minuten rijzen.
Warm de oven op 220 °C.
Pel de ui en snipper de ui.
Snijd de salami "en julienne".
Maak de champignons schoon en ciseleer (in plakjes) ze.
Was de paprika en haal de zaadlijsten er uit.
Snijd de paprika "en julienne".
Leg het bakpapier op de bakplaat.
Strooi wat bloem op het aanrecht.
Rol het deeg tot een lap van ½ cm dik.
Steek met een glazenschaaltje rondjes uit.
Leg de deegrondjes op het bakblik.
Smeer op elk deegrondje pizzasaus.
Verdeel de ui, salami, paprika en champignons over de deegrondjes.
Strooi de geraspte kaas over de deegrondjes.
Maak de pizzarondjes af op smaak met Italiaanse kruiden of oregano.
Schuif het bakblik in de oven.
Baktijd ongeveer 15 minuten

Contactformulier

Stel direct uw vraag en stuur mij een e-mail via onderstaand forulier. Liever direct telefonisch contact bel met 077-3988683

Uw Gegevens

Dit veld is verplicht.
Dit is geen geldig e-mailadres.
Dit veld is verplicht.

Stel uw vraag

Reserveren

Reserveren is geheel vrijblijvend en kan altijd gewijzigd of geannulleerd worden. Na reservering nemen wij contact met u op voor het doornemen van al uw wensen. Liever telefonisch bel met 077-3988683

Maak uw reservering compleet

Selecteer aub. een diner
Dit veld is verplicht.

Uw Gegevens

Dit veld is verplicht.
Dit is geen geldig e-mailadres.
Dit veld is verplicht.

Vragen en/of speciale wensen