Romige pasta met paddenstoelen en worst

Koken met een plus aflevering 1

Ingrediënten:
1 ui
4 saucijsjes
1 theelepel rozemarijn
2 teentjes knoflook
500 gram gemengde paddenstoelen
250 milleliter slagroom
300 gram pasta
zout en peper
boter (vloeibare)

Werkwijze:

Zet een pan op met water en zout.
Knoflook schoonmaken
Rozemarijn hakken.
Ui fijn snipperen.
Als het water kookt doe dan de pasta in pan.
Kook de pasta al dente (beet gaar)
De worst in dunne plakjes snijden.
Paddenstoelen schoonmaken en snijden.
Zachtjes het uitje aan fruiten in een pan.
Plakjes worst rond om aan bakken.
Voeg de paddenstoelen, knoflook en de rozemarijn toe en bak ze mee.
Room toevoegen en 3 minuten in laten koken.
Opsmaak brengen met zout en peper.

Tip: Lekker met versgeraspte Parmezaanse kaas

Koken met een plus aflevering 2

Kruidenomelet met ham en tomaat

Bekijk dit item

Contactformulier

Stel direct uw vraag en stuur mij een e-mail via onderstaand forulier. Liever direct telefonisch contact bel met 077-3988683

Uw Gegevens

Dit veld is verplicht.
Dit is geen geldig e-mailadres.
Dit veld is verplicht.

Stel uw vraag

Reserveren

Reserveren is geheel vrijblijvend en kan altijd gewijzigd of geannulleerd worden. Na reservering nemen wij contact met u op voor het doornemen van al uw wensen. Liever telefonisch bel met 077-3988683

Maak uw reservering compleet

Selecteer aub. een diner
Dit veld is verplicht.

Uw Gegevens

Dit veld is verplicht.
Dit is geen geldig e-mailadres.
Dit veld is verplicht.

Vragen en/of speciale wensen